luni, 2 martie 2015

Anunturili.RO, un nou site de anunturi gratuite in Romania

Anul 2015 coincide cu lansarea unui nou site de anunturi gratuite in Romania, cu un nume cel putin comic: anunturili.ro si care doreste sa se promoveze pe facebook si in online-ul romanesc facand caterinca de reclamele cu site-uri de anunturi de la televizor.

Intr-o nisa in care marii jucatori isi fac reclama pe toate posturile de televiziune, mai este oare loc pentru inca un site de anunturi? Noi credem ca este si ne bazam pe faptul ca o persoana care doreste sa vanda / promoveze cat mai repede un produs sau serviciu nu o sa isi publice acel anunt / serviciu pe doar un site pentru ca asa a vazut la televizor ca este suficient sa pui anunt pe un site si gasesti cumparator.

Pe un site de anunturi pe care se posteaza cu o viteza ametitoare sansele ca un cumparator sa ajunga la anuntul tau sunt mai mici sau cel mult egale ca si pe un site cu trafic mai mic din simplul motiv ca sunt zeci de mii de alte produse ca al tau.



Un comentariu:

  1. Oferte de oportunitate de împrumut

    Bună ziua Mr. & Mrs.

    Am oferit în special de împrumut de 4.000 € la 10.000.000 € pentru oricine putea să-l ramburseze cu interes la 2% pentru oricine este interesat de e-mail-mă. Contactati-ne azi și să ne anunțați suma de bani pe care doriți emprunter.nous sunt gata să se întâlnească candidații noștri în termen de 72 de ore de la primirea cererii dumneavoastră formulate. Deci, dacă aveți nevoie de împrumut de numerar nu ezitați să mă contactați pentru a afla mai multe .Va contactați-mă: aurellebrunel3@gmail.com

    RăspundețiȘtergere