luni, 2 martie 2015

Cum publici un anunt pe anunturili.ro ?

Pentru ca sa postezi anunt gratuit pe site-ul anunturili.ro nu este nevoie sa fii un expert in operarea pe calculator si dureaza foarte putin atat de pe desktop dar si de pe telefon mobil / tableta deoarece site-ul are si o varianta mobile la fel de usor de folosit ca cea desktop. Te poti si inregistra ca utilizator pentru a gestiona anunturile tale mai usor, dar acest aspect nu este obligatoriu (poti posta si fara a te inregsitrara).

Intri pe www.anunturili.ro de pe laptop / desktop sau terminal mobil si o sa vezi rapid butonul de postare noua (publica anunt) in dreapta sus atat pe mobil cat si pe desktop / laptop, dar si in



 Dupa ce dai click pe link-ul de publicare anunt ai la dispozitie un formaular foarte usor de completat, si posibilitatea de a adauga maxim 5 poze anuntului tau. Campurile obligatorii sunt: categorie anunturi, titlu, descriere si adresa de email, dar pentru a nu fi marcat anuntul ca spam (chiar dupa ce il confirmati din casuta de email) si sa necesite moderare din partea noastra recomandam sa completati si numele dumneavoastra, locatia (Judet / Oras) si numarul de telefon.

Un aspect foarte important de stiut este ca acest site are integrat un sistem inteligent anti-spam si anuntuile care contin adresa de e-mail in descriere, care contin cuvinte "rele" vor fi automat marcate ca si spam chiar dupa ce confirmati anuntul din casuta de e-mail si nu vor aparea pe site iar cel mai probabil vor fi sterse sau in cel mai bun caz editate pentru a respecta politicile noastre de catre un moderator.

Vezi demo de postare anunt aici: https://youtu.be/SwWSbxC6mt0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu